Wij stellen uw feedback erg op prijs, want alleen hierdoor weten wij waar we onze service kunnen verbeteren of dat de inspanning die wij leveren door u als klant wordt gewaardeerd. Laat daarom op deze pagina uw review achter. Wilt u niet dat uw naam zichtbaar is op de website, vul dan ‘anoniem’ in, in het desbetreffende invulveld.

  Naam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Uw review *

  Upload een foto

  Erg fijne zwemles waarbij kinderen super snel leren en daardoor sneller diploma’s behalen als bij andere zwembaden. Duidelijke lesgeving richting het kind, waardoor hij/zij zich prettig voelt en met plezier naar zwemles gaat. Ook niet geheel onbelangrijk, het water van het zwembad is warm. Echte aanrader voor ieder kind!

  Eveliene Koostra, Your Content Goes Here

  Hele goede zwemschool waar ze écht de tijd nemen voor ieder kind. Daarnaast houden ze het ook leuk. Mijn dochter is nog nooit met tegenzin naar zwemles gegaan. Sterker nog, ze koos er zelf voor om voor haar B diploma te gaan. Nooit gedacht en verwacht dat ze dit in haar mars had, maar Zwemstudio Ingrid haalt er uit wat er in zit én misschien zelfs nog een beetje meer. Zou iedereen aanraden voor Zwemstudio Ingrid te kiezen!

  Patricia van Dijk

  Geweldige locatie en geweldige zweminstructeurs!

  We zijn zo blij dat we jullie hebben leren kennen. Zwemles gaat op de manier zoals het naar de kinderen toe behoord te zijn. De kinderen staan centraal en er word naar hun behoefte gekeken. Hele dikke pluim voor jullie allen.

  Dank jullie wel !

  Wilma Goeree

  Beide kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald bij deze toppers. Hun manier van lesgeven is Uniek. Ook denken ze “out of de box” waardoor de lessen leuk en afwisselend zijn en blijft het de kinderen positief prikkelen/ stimuleren om ook hun lessen positief te ervaren. De groepjes zijn klein waardoor er veel oog was voor de kinderen en hun ontwikkeling. Er word echt gekeken naar het niveau van het kind. Met humor worden obstakels/ angsten aangepakt.

  Yvonne Léger

  Fijne zwemlessen doordat er maar maximaal 4 kindjes per zwemjuf bij de zwemles zijn. Hierdoor kon mijn zoontje met weinig concentratie goed begeleid worden.

  Ilse Miedema
  Wij zijn super blij met Ingrid! Onze dochter van 8 jaar met downsyndroom heeft in januari van 2019 haar A-diploma en in december 2019 haar B-diploma gehaald. Wat een geduld, duidelijkheid en vooral gezelligheid heeft Ingrid.
  Kim van Ginneke

  Alle drie onze zonen hebben gezwommen bij Ingrid. Wij zijn hier heel tevreden over. Veel geduld en persoonlijke aandacht voor het kind. Ook als ze wat angstig zijn. Toppers!

  Esther van Oers

  Doordat er hier in kleine groepjes les gegeven wordt krijgen de kinderen heel veel persoonlijke aandacht. Dit is voor mijn dochter met ADHD echt heel fijn, al denk ik dat elk kind hierbij gebaat is. Ingrid heeft duidelijke regels, waardoor de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Maar, Ingrid houdt ook van een geintje. Mijn dochter heeft in anderhalf jaar haar A en B diploma gehaald. Er is ook de mogelijkheid om een losse les te nemen, ideaal om het zwemmen te onderhouden. Kortom we zijn heel tevreden. Over een maand gaat mijn zoontje ook beginnen bij deze zwemstudio.

  Marion den Boer

  Bijzonder goede zwemschool. Er wordt gezwommen in kleine groepjes, de zweminstructrices hebben ieder kind individueel goed in de gaten. Ze zorgen ervoor dat de kinderen zich veilig voelen. Zwemstudio Ingrid staat voor maatwerk!

  Aniek van Tienen

  Milan zit nu 6 maanden op zwemles bij Zwemstudio Ingrid. Hij heeft het er super naar zijn zin en gaat altijd met veel plezier. Dit resulteert er in dat Milan gigantische stappen maakt! Ik ben mega trots op Milan en mijn lieve tante.

  Groetjes Jaantje

  Aad Kornet, Papa van Milan

  Mijn zoon heeft met veel plezier gezwommen bij zwemstudio Ingrid. Doordat de groepjes klein zijn, kan er goed gekeken worden naar de behoefte van het kind. Vanuit daar worden de lessen op afgestemd. De kinderen worden gezien EN gehoord. Bedankt voor alle leuke lessen.

  Mandy, moeder van Bram

  Onze dochter Fenna heeft in twee jaar haar A en B diploma gehaald. Superknap, omdat ze erg bang was toen ze begon met zwemles. Ze is in het verleden ongewild kopje ondergegaan en daarna erg bang geworden. Door de zwemlessen in kleine groepjes en erg goede begeleiding heeft Fenna haar angst overwonnen en veel plezier gekregen in het zwemmen. Extra compliment voor juf Irma maar ze zijn allemaal heel lief, goed en geduldig. Kortom een echte aanrader deze zwemstudio.

  Joyce Swagemakers, moeder van Fenna
  Er werd ons geadviseerd hier te gaan kijken i.v.m. de angst voor water van onze zoon Dimitri. Dankzij de goede begeleiding van de zwemleraar van toen en de juffen heeft hij inmiddels zijn ABC en snorkeldiploma 1 gehaald. Een vriendin heeft haar zoontje ook al aangemeld op aanraden van mij. Ik weet zeker dat het met dat ventje ook helemaal goed gaat komen bij jullie.
  Ulrike Van Dorst, moeder van Dimitri

  Na veel omzwerven terecht gekomen bij Zwemstudio Ingrid. Wat een toppers! Gewoon waar kan en aangepast waar nodig. Met tomeloze en liefdevolle inzet op zoek naar de mogelijkheden. Met een engelengeduld  het herhalen en blijven aanbieden en met zoveel resultaat!! Supertrots op ons moppie die haar A diploma heeft gehaald. En nog veel trotser op het plezier wat ze heeft gekregen in het zwemmen!

  Jojanneke Schalk, Moeder van Elin

  Wij zijn super blij met de zwemstudio! Juf Ingrid geeft echt de aandacht die onze zoon nodig heeft. De andere juffen zeker ook, maar onze zoon heeft zelf les van jus Ingrid. Ze maakt van elke les een “feestje” waardoor er geen druk ligt. Maar waardoor de zwemles leuk is en hij toch leert zwemmen. Onze zoon heeft het Williams syndroom. Waardoor hij verstandelijk beperkt is. Hij heeft net wat extra aandacht nodig omdat hij niet alles in 1 keer begrijpt en angsten heeft. Maar juf Ingrid gaat hier super goed mee om en hij krijgt de aandacht die hij nodig heeft. maar tegelijkertijd krijgen ook de kinderen in zijn groepje de aandacht die zij nodig hebben. Nu hebben we al een aantal keren priveles en dat is erg fijn voor onze zoon. Ieder kind is anders en krijgt hier zeker de aandacht die hij of zij nodig heeft !!!!

  Emmeloe Kolenc-van Overveld, mama van Dario

  ZWEMSTUDIO INGRID

  SCHRIJF JE IN